Pasi de urmat in alegerea extensiilor clip on

Daca te-ai decis pentru o schimbare de look, atunci neaparat trebuie sa incerci extensiile de par cu prindere clip on. Simplu de utilizat, presupun o montare/demontare usoara si rapida si le gasesti la Belher intr-o varietate de optiuni.

Tine cont si de recomandarea stilistilor cand cumperi extensiile de par, pentru a te asigura ca acestea ti se vor potrivi manusa, dar si ca te vor ajuta sa obtii un aspect uniform al parului. Cea mai indicata solutie este sa mergi direct in magazin si sa ceri sfatul expertilor.

Daca esti din Bucuresti, viziteaza unul dintre cele doua puncte Belher – magazine in incinta carora au Beauty Bar-uri, loc in care poti identifica setul de extensii clip on potrivit tie. Beneficiezi aici de servicii de montaj, vopsire, coafare, intretinere profesionale, realizate de hairstylisti cu experienta.

Iata cele doua adrese ale magazinelor fizice pe care le poti vizita:

  • Pache Protopopescu, nr. 6, Bucuresti.
  • Baneasa Shopping City, Etaj 1, Bucuresti.

Daca nu esti din capitala si doresti sa beneficiezi de produsele Belher, le gasesti in cadrul magazinului online – www.belher.ro. Exista si servicii de relatii cu clientii la care poti apela in acest caz.

Ce pasi urmaresti cand alegi extensiile de par tip clip on?

Atunci cand cauti extensii clip on din par natural, orienteaza-te dupa:

  • Lungimea dorita

Eventual poti masura parul tau pentru a lua o decizie asupra lungimii care ti se potriveste si pe care o doresti. Poti cere si sfatul stilistilor vizavi de asta.

  • Gramajul potrivit

Acest aspect il poti determina in functie de grosimea firului tau de par. Daca este subtire, vei avea nevoie de extensii de par mai dese si bogate. Specialistii Belher te pot ajuta sa obtii volumul ideal, cu recomandari informate.

  • Culoarea

Te intereseaza sa obtii un aspect uniform si cat mai natural. Analizeaza paleta disponibila pentru a o gasi pe cea mai apropiata de nuanta parului tau.

Desigur, daca alegi extensii din par natural, ai posibilitatea sa le vopsesti apoi dupa cum consideri de cuviinta. De altfel beneficiezi de servicii profesionale in acest sens in Beauty Bar-ul Belher.

Daca vrei o solutie la indemana pentru o schimbare de look rapida, ai optiuni complexe privind extensiile cu clip on in portofoliul magazinului mentionat. Incepand de la cele intr-o singura culoare si pana la cele ombre, poti alege ceea ce iti place si ti se potriveste.

Decizia de a investi intr-un set de extensii cu inchidere tip clip on este mai mult decat inspirata. Prezinta avantajul major ca le poti aplica personal si nu ai nevoie de prea mult timp pentru a face asta.

Referitor la costuri, ai in vedere intotdeauna ca extensiile din par natural de o calitate inalta vor avea pretul in raport cu aceasta. Eventual poti urmari ofertele si perioadele de reduceri ale magazinului preferat pentru a cumpara convenabil si avantajos.

https://www.youtube.com/watch?v=PPYKzTt26Uc

Descopera produsele de la Belher din categoria extensiilor din par natural tip clip on pentru o schimbare de look deosebita, alaturi de produse de coafat si intretinere profesionale!

Leave a Reply