Pentru un efect wow incearca un corset modelator de la Clessidra!

In lupta cu kilogramele in plus, femeile incearca mereu diverse metode prin care sa iasa in castig. Insa nu de fiecare data corpul colaboreaza perfect cu ele, astfel incat rezultatele sa fie unele notabile.

In timp ce marii producatori de suplimente se bat in fel si fel de reclame care nu mai au aceeasi priza la public pe care o aveau inainte, femeile prefera metode mai sigure, ce ofera atat rezultate instante, cat si pe termen lung. Si aici vorbim despre produsele de imbracaminte destinate modelarii corporale.

Spune „stop” suplimentelor alimentare pentru slabit!

De-a lungul timpului tot mai multe persoane s-au convins de cat de ineficiente sunt suplimentele ce promit pierderea in greutate in timp foarte scurt. Bineinteles, unele chiar au acest rezultat, insa este bine sa stim si cu ce riscuri vin acestea la pachet.

In primul rand, ar trebui sa mentionam faptul ca, fara un regim alimentar adecvat, suplimentele nu au prea mare efect. In plus, in momentul in care incetam sa le consumam, corpul revine incet incet la greutatea de la inceputul curei.

Foarte multe suplimente contin ingrediente deosebit de periculoase corpului nostru, fapt pentru care ne putem alege cu diverse afectiuni mai usoare sau chiar dintre cele mai grave, care necesita tratament specific.

Opteaza pentru produsele de modelare corporala de la Clessidra!

Clessidra este unul dintre magazinele de top din Romania in ceea ce priveste produsele ce tin de modelarea corporala. In cadrul acestuia regasim corsete modelatoare, lenjerie modelatoare, produse realizate din neopren, articole pentru modelare postnatala si invizibila si chiar si produse special realizate pentru barbatii ce doresc sa ascunda zona abdomenului in special.

Corsetele modelatoare sunt printre cele mai apreciate si mai vandute produse de la Clessidra. Si asta pentru ca rezultatul se vede imediat atunci cand le folosim. Strang atat de mult zona abdomenului, incat parca transforma total intreaga silueta.

Insa acestea au si efect pe termen lung. Prin procesele de termosudatie si de compresie actioneaza intens asupra zonei abdomenului, determinant scaderea in centimetri a acestuia. Putem opta pentru un corset simplu sau pentru un corset modelator cu bretele pentru o mai buna sustinere.

Pe langa faptul ca ne ajuta la reducerea centimetrilor din talie, acestea ne corecteaza si pozitia spatelui, facand sa dispara din durerile provocate de postura incorecta pe care o avem in special atunci cand lucram la calculator.

Corsetele modelatoare pot fi purtate de catre persoanele active, mereu in miscare, dar si de cele sedentare, care nu au o viata prea activa, inclusiv cele ce lucreaza la birou si stau ore intregi pe un scaun.

Intreaga oferta de produse destinate modelarii corporale o descoperim accesand site-ul oficial al magazinului Clessidra – clessidra.ro.

Leave a Reply