Petrec cum imi place

Daca am asta atunci e putin mai simplu de a duce totul la bun sfarsit. Pe parcurs se mai poate improviza un pic, dar daca se ramane la planul initial si il poti duce la bun sfarsit atunci totul se poate solda cu un real succes. Alegem locatia care poate fi in oras, in apropiere de oras sau in exterior.

Daca e in oras cautam un loc insolit, total diferit de ideea cumintica a unui restaurant sau bar unde se bea si se mananca si ne departam de ideea unei petreceri unde doar se bea si se danseaza pana la epuizare. Un astfel de loc ar putea fi un bar unde se joaca si teatru, ca sa putem include in “meniu” si reprezentatia, o casa veche, din alta epoca, un parc frumos, un teren sportiv, etc.

weekend-de-petrecere

Pentru desfasurarea petrecerii ne gandim apoi nu la bautura si mancare, ci la tot felul de jocuri si concursuri, provocari si jocuri cu pedepse care sa tina atentia treaza si sa incite participantii ca sa nu se plictiseasca. Improvizatiile sunt foarte importante asa ca nu trebuie scoase din program. Genul acesta de petreceri, in care cei care participa sunt la randul lor oameni creativi si deschisi la lucruri noi, pot face un program foarte atractiv din mers. De obicei, astfel de grupuri sunt destul de inchise si se pot aflilia la ele doar acei care nu vad intr-o petrecere doar bautura si etalare a unor valori efemere. Despre alte idei, intr-un material viitor.

Leave a Reply