Pictorul Fericit te asteapta cu multiple accesorii pentru pictura

Pictura este un domeniu deosebit al artei, prin care te poti exprima, poti capata noi cunostiinte si abilitati. Fie ca esti deja experimentat in aceasta arie sau vrei sa incepi sa o descoperi, la Pictorul Fericit gasesti toate produsele necesare.

De la cele mai simple picturi pe numere, pana la cele mai speciale culori poti gasi tot ce ai nevoie pentru un tablou inedit. In functie de preferintele tale, pe site vei putea achizitiona resurse si consumabile, dar si tablouri pe numere pe care le poti picta oricand.

Daca vrei sa te dezvolti in acest domeniu, te invitam sa descoperi gama larga de produse de pe site. Aici gasesti culori pe baza de ulei pentru pictura, simple sau la set, in functie de ceea ce ai nevoie. Calitatea lor este una superioara, fiind pigmentate puternic si gata sa te ajute in finalizarea urmatorului tablou.

Pe site ai la dispozitie si alte accesorii pentru pictura, care iti vor fi de folos in orice situatie. Accesoriile disponibile variaza de la simplele culori, pana la solutii, sevalete, pensule, panze sau blocuri. Totodata, poti sa te orientezi si catre picturile pe numere sau pictura mandala, atat de cunoscute in zilele noastre.

In cazul in care esti deja experimentat, vezi si culorile acrilice pentru pictura. Acestea sunt solubile in apa si nu necesita solventi pentru a dilua sau curata pensulele. Culorile acrilice au un mare avantaj si anume faptul ca pot fi folosite pe aproape orice suprafete. Asadar, cu ajutorul lor poti picta pe panza, ceramica, sticla, lemn plasric sau piatra. Sunt foarte versatile fata de alte tipuri de culori, iar uscarea lor este mult mai rapida.

Pictura mandala pentru dezvoltare

Pictura mandala este o tehnica speciala prin care poti picta cu pensula folosind sabloanele. Aceasta este recomandata in mod special pentru incepatori, fiind simplu de utilizat. Cu ajutorul picturii mandala poti picta la liber, cu accesoriile speciale pentru dotting.

La Pictorul Fericit gasesti kit-uri complete, care sa iti permita sa pictezi pe orice suprafata. Pictura Mandala este definitia unui cerc, iar concret este o diagrama ce este reprezentata prin cercuri concentrice.

Prin aceasta modalitate iti poti dezvolta abilitatea de a picta, dar si rabdarea si concentrarea. In kit-ul de la Pictorul Fericit ai 17 acesorii pentru dotting, cu capete duble si dimensiuni diferite, 18 sabloane din plastic, 3 pensule cu fir sintetic, 2 seturi de culori acrilice, 3 bucati de panza neagra grunduita cu suport de lemn, 1 mini sevalet din lemn si o husa cu fermoar.

Accesorii de pictura pentru nevoile tale

Pictorul Fericit dispune de o gama complexa de accesorii de pictura pe care le poate comanda oricine. Pe langa culorile obisnuite si pictura mandala, ai la dispozitie panze, pensule, solutii, vernisuri, sevalete, manuale, palete, creioane sau blocuri. De asemenea, daca obisnuiesti sa mergi la petrecerile copiilor si sa pictezi, ai la dispozitie o sectiune destinata picturii pe fata.

In plus, poti comanda online si picturi pe numere, disponibile intr-o varietate de culori, modele si dimensiuni.

Leave a Reply