Pierzi constant la pariuri? Afla unde gresesti

Instinctul tau iti spune sa joci la recuperare atunci cand pierzi un pariu. Este una dintre cele mai comune greseli se pare. Altfel spus, un pariu pierdut te face uneori sa cauti poate si meciuri din Uruguay liga a patra daca e cazul, doar doar recuperezi ce ai pierdut la un pariu pe egal cu Real spre exemplu.

Undeva gresesti si nu iti dai seama. Poate fi de vina graba. Exact dupa cum spune si vorba aceea, graba strica treaba. Esti fie in necunostinta de cauza, fie disperat sa recastigi ce ai pierdut. Graba pentru ca vei paria pe orice iti iese in cale.

Ce este de facut

Ai nevoie de ceva mai multa stapanire de sine si de un sistem bine pus la punct, cu referire la banii pe care ii joci. Specialistii vorbesc despre managementul banilor, un aspect care determina in mare parte si pierderile tale. Cu atat mai mult esti tentat sa bagi bani, din ideea sa ies in castig, oricat de putin ar fi.

Pentru cei care pierd constant, ar fi bine de evaluat nu doar stilul de pariere, ci si banii investiti. Exista printre cunoscatori sisteme variate de gestionare a banilor Martingale, Fibonacci, D’Alembert, Labouchere, Kelly Criterion si multe altele.

Desi unii le considera strategii de joc, in fond este vorba despre cat si cum gestionezi banii, despre cat pariezi in functie de rezultatele la pariurile precedente. De mentionat ca dintre acestea, cu exceptia cazului criteriul lui Kelly acestea nu sunt eficiente pe termen lung.

Mai mult decat atat, gresesti si daca nu esti la curent cu ce se intampla in lumea pariurilor. Informeaza-te constant. Spre exemplu un cont pe platforma Piatadeponturi.ro te va ajuta sa te mentii informat, sa inveti mai multe despre bonusuri, despre biletul zilei totodata.

O alta greseala pe care o faci si de care probabil nu esti constient pana cand nu pierzi este despre a paria cu regularitate pariuri multiple. Sa faci asta zilnic si in final sa te intrebi de ce nu castigi este ca si cand ai fi legat la ochi. In aceste conditii de joc vei avea nevoie clar de noroc. In general este recomandat sa joci 2-3 pronosticuri per bilet.

Sa mai lamurim un aspect: pariezi pe echipa favorita. In acest caz vorbim iar de doua taisuri. Pe de-o parte este vorba despre a cunoaste echipa, deci logic vei paria pe cea pe care o simpatizezi. Insa trebuie sa fii si obiectiv, ceea ce se pare ca iti da gres cand vine vorba de favoritele tale.

Sunt multi cei care mizeaza sume destul de mari, avand ca argument ca au incredere intr-o echipa anume. Total gresit. Este exact ca in povestea celui indragostit care crede orbeste in cineva.

Asadar, atunci cand pierzi un pariu trebuie sa analizezi unde si ce ai facut gresit, daca iti doresti pe viitor sa repari situatia. Desigur, cu totii avem si zile proaste, deci nu te incredere ca astfel de sfaturi te vor tine total departe de pierderi.

Leave a Reply