Produse cosmetice si alimente bio vs. produse sintetice

Produsele cosmetice sunt unele dintre cele mai folosite tipuri de produse la nivel mondial, pentru ca ele au un rol foarte important in igiena corpului uman si in ingrijirea acestuia. Insa printre produsele cosmetice aflate pe piata se pot gasi atat produse cosmetice sintetice, cat si produse cosmetice bio.

In ceea ce priveste aceste doua tipuri de produse cosmetice, parerile oamenilor sunt impartite, insa in cele ce urmeaza o sa va impartasesc parerile specialistilor in cosmetice.

Produsele cosmetice sintetice, dupa cum foarte bine ne putem da seama chiar si din denumirea lor, sunt realizate din substante chimice sintetice.

Parerile unor specialisti este ca acestea sunt destul de nocive pentru organismul uman, deoarece in compozitia lor se pot gasi pesticide si alte substante chimice nocive.

In plus, foarte multi specialisti sunt de parere ca substantele chimice sintetice nu au ce cauta in produsele de pe piata, deoarece aceste substante sintetice sunt cauza multor boli destul de grave.

Spre exemplu, este dovedit faptul ca uneori, expunerea corpului la aceste substante sintetice poate cauza boli destul de grave precum cancerul sau dezechilibrarile hormonale, dar si aparitia acneelor, a durerilor de cap si a iritatiilor pielii.

Produsele cosmetice si alimentele bio precum cele de la Natura Fresh sunt realizate din ingrediente complet naturale si care de cele mai multe ori privin din plante ce au fost crescute intr-un stil de viata bio. In aceste produse bio nu se vor gasi absolut niciodata pesticide sau alte substante nocive pentru organismul uman. Poti gasi aici alimente bio Natura Fresh si produse cosmetice naturale.

Produsele bio nu sunt ideale numai pentru organismul uman, ci chiar si pentru mediu, deoarece plantele din care acestea sunt realizate sunt de obicei crescute intr-o deplina armonie cu natura.

In plus, datorita faptului ca sunt bio, aceste produse cosmetice pot fi utilizate chiar si de catre cei care au o piele foarte sensibile sau prezinta alergii.

Nu in ultimul rand, trebuie sa mentionez ca in produsele bio nu se vor gasi niciodata substante chimice care pot pune in pericol sanatatea umana, si care se gasesc de obicei in produsele cosmetice conventionale, sunt parabenii si sulfatii.

In concluzie vreau sa va spun ca, este recomandat ca si dumneavoastra sa folositi numai produse cosmetice si alimente bio, deoarece acestea vor fi capabile sa va tina sanatosi pentru o perioada cat mai lunga de timp. Chiar si printr-o simpla cura cu sucuri naturale de la https://www.naturafresh.ro/bauturi-si-sucuri-bio putem sa ne mentinem un stil de viata sanatos.

Desigur, preturile produselor cosmetice si a alimentelor bio sunt ceva mai mari decat cele ale produselor conventionale, insa o astfel de investitie se merita, deoarece sanatatea este pe primul loc.

Leave a Reply