Promisiuni si declaratii

Stateam si ma gandeam zilele astea la promisiunile si declaratiile pe care ni le facem noi, indragostitii.. Stiti voi .. “n-am mai simtit asa ceva pt nimeni” , “n-am mai facut asa ceva pt nimeni” etc.

Broken_Promises_Ce-i drept, actualul nu se compara cu fostul care te-a mintit, inselat etc .. In momentul “de fata” el e tot ce-i frumos in viata ta. Acel cineva de care aveai nevoie sa-ti faca viata mai dulce, mai minunata. Acel cineva fara de care nu ai putea trai. Aerul tau, viata ta .. Stiti despre ce vorbesc ..

Cand esti indragostit totul pare roz. Iti scrie poezii, iti aduce flori, te suna mereu sa-ti spuna ca te iubeste, ca-i e dor de tine .. Si cate si mai cate. Totul ti se pare prea frumos ca sa fie adevarat si totusi el continua cu dulcegariile. Ajungi sa crezi ca el tot ce face e pt prima data. Pt ca TU il faci sa simta asta. Sa se poarte in felul asta, aiurit, as putea spune. Sa se poarte ca un indragostit ..

Dar nimic nu poate fi mai gresit de atat. Nu esti nici prima si nici  ultima pt el. Se va purta si cu urmatoarea (sau chiar urmatoarele) exact la fel cum s-a purtat cu tine. Aceleasi gesturi, aceleasi gen de poezii, aceleasi promisiuni si declaratii .. Iar astea vor fi facute, din nou, pt prima data ..

Dragut, nu ?!

Oare de cate ori merge ulciorul la apa ?!

Leave a Reply