Promotii la saloanele de scortisoara

Orice femeie frecventeaza saloanele de infrumusetare si in societatea actuala pare ca si barbatii sunt mai interesati ca niciodata sa aiba grija de aspectul lor, deci sunt si ei automat clienti ai unor astfel de saloane. Dintre multitudinile de optiuni si servicii de cosmetica si infrumusetare poti beneficia si de oferte. Stii cum se spune, un client fidel merita rasplatit.

Cei de la saloanele de scortisoara, asa cum este un cunoscut brand de salon de infrumusetare Bucuresti, Cinnamon Beauty Salon, nu intarzie sa apara cu tot felul de promotii. Pentru ca isi rasfata clientele, pentru ca isi doresc sa promoveze frumosul si grija pentru aspect asa cum de altfel orice femeie stie cat este de important, pun la dispozitie promotii incantatoare. Iata despre ce este vorba:

Mai mult, mai bine – al cincilea serviciu devine gratuit

Una dintre cele mai populare oferte in cadrul saloanelor Cinnamon se refera la promotia 4+1, insemnand ca dupa 4 servicii solicitate al cincilea este gratuit.

Desigur ca femeile care se respecta si sunt atente la tot ce inseamna silueta, postura, ten, aspect si intretinere pe termen lung sunt si cele care in mod frecvent trec pragul saloanelor in cautare de solutii de beauty. Asadar la un moment dat au si sansa de a fi rasplatite pentru asta.

Suna ideal, asadar nici nu intarzie sa apara doritoare care la al cincilea serviciu sunt deja rasfatate cu unul gratuit.

7Card, un abonament cu surprize

Dupa cum bine stiu cele care au deja preferinta pentru acest salon exista doua locatii. CINNAMON TUNARI si CINNAMON FERDINAND sunt impreuna un brand puternic. Ei bine daca doritoarele opteaza pentru serviciile de beauty si cosmetica din cadrul salonului din Tunari, pe baza abonamentului de tip 7Card pot beneficia de o reducere de 15 procente.

Beneficiile unui abonament sunt de la sine intelese. Nu trebuie sa existe o constanta preocupare si planificare de buget pentru a merge la salon. Mai ales in conditiile in care se doresc anumite servicii de intretinere, ce nu suporta amanare si sunt constante o perioada este evident ca mai convenabila si practica va fi alegerea unui abonament. Iata ca acesta poate fi si cu beneficii de tip reduceri.

Alte optiuni

De cum pasesti intr-unul din saloanele de scortisoara esti practic cuprinsa de curiozitate sa incerci tot ce este disponibil. Au o lista de servicii atat de complexa incat este de la sine inteles ca ai motive sa revii aici. Spre exemplu o nisa aparte si interesanta este cea de nutritie si masaje.

In lupta cu kilogramele, cu celulita sau doar pentru a te mentine nu este de ajuns sa aplici la exterior produse cosmetice sau sa faci masaje, sa mergi la sala. In complexitatea sa, acest lucru implica si o dieta sanatoasa si echilibrata.

In cadrul salonului Cinnamon exista si servicii de nutritie si masaj, pachete potrivite si avantajoase pentru cele care inteleg ca pentru a arata bine trebuie sa adopte masuri complexe. Acestea implica si partea de consultanta din partea unui nutritionist specialist.

Esti asteptat/a in cadrul saloanelor de scortisoara pentru a te bucura de servicii calitative si promotii variate. Poti opta pentru salonul din Str. Tunari nr. 6, sector 2 sau cel din Bd. Ferdinand I nr. 116, sector 2. Gasesti in cadrul paginii oficiale, cinnamonsalon.ro, toate detaliile.

Leave a Reply