Romanu in supermarket

Cand vine vorba de ceva ce are miros si/sau gust e clar ca trebuie sa mirosim/gustam. Poate cand ajungem acasa si-l folosim nu ne place. Vorbim acum in special de sapun/gel de dus/spray/parfum/deodorant etc …

Ajunge in magazin si vrea sa-si cumpere unul din cele enumerate mai sus. Teoretic ar trebui sa existe testere pt fiecare produs in parte, dar asta nu se intampla mereu .. Asa ca romanul nostru incearca direct produsul din raft. Total indreptatit as putea spune. Ca doar tre’ sa-i placa ce a cumparat, nu ?

Si incearca el unu si ajunge si la al 2-lea ..si tot asa pana gaseste unu care sa-l multumeasca. Automat cand il incearca il desface si ii strica sigiliul. Plus ca daca e spray/parfum consuma din el. Si se hotaraste asupra unuia. Si aici e problema.. Pe cel care l-a desfacut il pune la loc in raft, undeva mai in spate sa nu fie vazut, si isi alege altul sigilat.

Si vine urmatoru’ client si gaseste produsu desfacut (sau nu, si desface altul) si miroase si el ..si isi ia altu sigilat, logic . Si cu cele desfacute cum ramane?! Alea cine le cumpara daca tu le-ai desfacut si dupa ai ales unu sigilat?

Mi s-a intamplat sa vine clientu si sa vrea sa stie cum miroase unul din produsele care le am la promotie .. Acestea constand in deodorante. Si i-am pus putin spray pe mana si i-a placut. Dupa care zice: Dar nu poti sa-mi dai altul nou ? Ca asta pare cam gol..

Oare pt cine il incercasem cu 10 secunde mai devreme ?! x-(

Leave a Reply