Scapa de stres in mod placut, printr-o vizita la masajclub

Stresul a devenit boala secolului, nu doar in Romania, ci in intreaga lume. Pierzi ore intregi in trafic, frustrarea ca iti vezi din ce in ce mai rar familia creste, astfel incat randamentul tau nu mai este aceeasi nici la locul de munca si nici macar in familie.

Iar daca in cazul femeilor sa spunem ca stresul nu pune mari probleme, in cazul barbatilor grijile cresc. Apetit sexual scazut, lipsa de implicare in viata de familie, toate acestea au la baza stresul si grijile cotidiene, carora le facem fata din ce in ce mai greu.

Acesta este motivul pentru care, din ce in ce mai multi barbati aleg astazi vizitele la masajclub, genul de locatii in care cuvintele stres si placere nu stau niciodata impreuna.

Concret, este vorba despre saloanele de masaj erotic, care au inceput astazi sa prinda din ce in ce mai mult teren si la noi in tara. Concret, acestea reprezinta oaza ta de relaxare si de refugiu dupa o zi istovitoare de munca sau atunci cand drumul lung dupa o deplasare iti cere o ora de relaxare totala, in care sa uiti de telefoane si de e-mail-uri.

Numai in Bucuresti, poti numara zeci de astfel de saloane la rubricile de mica publicitate cu servicii dintre cele mai diversificate. In orice caz, in ciuda numarului in crestere al acestor tip de locatii, reticenta potentialilor clienti este inca una pe masura, avand in vedere numeroasele legende iscate in jurul acestora.

In primul rand, un salon de masaj erotic nu este locul in care se intretin relatii intime contra-cost, asa cum se vehiculeaza. Saloanele care se respecta vor acorda o atentie deosebita sedintelor de masaj propriu-zis, care vor determina clientii sa se intoarca iar si iar.

Igiena, pe primul loc

In al doilea rand, reticentele legate de igiena la masajclub sunt de ordinul trecutului, dat fiind faptul ca saloanele de acest gen sunt amenajate astazi in locatii de lux, in care mobilierul de lux este completat cu bai spatioase, utilate cu tot ce este necesar pentru rasfatul clientilor.

Asa se face ca, printre recomandarile fiecarui salon de tip masajclub se numara in primul rand efectuarea unui dus, inainte de orice sedinta. Iar pentru ca relaxarea sa fie totala, ai posibilitatea de a opta pentru dus asistat de una sau doua operatoare de masaj, dupa preferinte.

In ceea ce priveste costurile, trebuie sa stii o sedinta la masajclub nu trebuie sa te puna pe ganduri. In primul rand, preturile sunt dinainte cunoscute, iar tarifele sunt pentru toate buzunarele. Depinde doar de tine modul in care alegi sa scapi de stres.

Leave a Reply