Sfaturi pentru cea mai buna experienta la camera

Zambeste! Acest lucru este evident pentru a lucra in timp ce zambetele fac lumea sa mearga si sa arate ca sunteti intr-o stare buna, da un zambet fals este usor de observat. Nu mergeti niciodata pe cam fara a fi in stare buna. O stare proasta face un spectacol rau.

Sortati chestiile tehnice. Asigurati-va ca functioneaza totul: curatati cache-ul, asigurati-va ca calculatorul functioneaza fara probleme, testati conexiunea la Internet si asigurati-va ca aparatul foto si fluxul audio functioneaza. Daca vrei sa lucrezi ca model videochat, incearca contact studio de videochat Bucuresti.

Iesiti din multime. Acest lucru este deosebit de important in sectiunea de sex masculin a CAM4 sau “marea cocosilor”.  Nu stati doar acolo, coborati ca restul, dansati, cantati la chitara, iesiti afara. Purtarea de rosu iese in evidenta, fie ca este ruj, sutien, tricou sau altceva, care se va remarca din multime, poate avea legatura cu faptul ca pofta este simbolizata de culoarea rosie.

Nu trimiteti spam. Am vazut-o de multe ori cand am intrat intr-o camera si apoi am primit imediat un mesaj privat de-a lungul liniilor “pvt me bb”, de mai multe ori in decurs de treizeci de secunde este enervant.

Nu faceti pe dura. Fiecare interpret are pretentii mari si  puteti saluta in camera, le multumim pentru sfaturi etc., dar nu numai ca acordati atentie acelei persoane. Am fost in aceasta pozitie inainte si este stresanta. Pentru ca toti telespectatorii sa se intoarca: tratati-i pe toti in mod egal.

Nu cereti sfaturi. Majoritatea oamenilor sunt pe CAM pentru a se relaxa, si veti observa ca cei care platesc prefera sa vorbeasca ei. In schimb, ei stabilesc scopul si lasa spectacolul sa curga.

Nu va concentrati asupra numarului de spectatori. Vizitatorii sunt buni daca sunteti un incepator sau cu experienta, deoarece pot determina cat de vizibil sunteti pe site, dar daca acordati atentie doar pentru ca intra si iese dintr-o camera, telespectatorii dvs. vor pierde cu siguranta interesul si vor pleca.

Si, in sfarsit, distreaza-te!

Aceste sfaturi sunt o compilatie a mai multor persoane  dar cred ca toti suntem de acord ca spectacolele de coaching Nikki Night au fost o sursa imensa de sfaturi pentru modelele webcam pentru noi toti. Daca nu ati participat la cursurile ei, ei va vor schimba viata cam asa ca puteti cauta tutoriale  pentru a obtine parola pentru videochat !!

Apelurile video de tip WhatsApp fac parte din functia de apeluri vocale existente. Plasarea unui apel video este destul de simpla. Atingeti persoana de contact cu care doriti sa vorbiti si atingeti pictograma camerei video de langa numele acesteia.

Cealalta persoana poate raspunde la apel (glisati in sus butonul albastru), respinge apelul (glisati in sus butonul rosu al telefonului) sau respingeti apelul si trimiteti in schimb un text (glisati in sus butonul de mesaj).

In mod implicit, apelurile video de tip WhatsApp utilizeaza camera frontala a telefonului. Cu toate acestea, puteti comuta acest lucru la camera din spate in orice moment cu un robinet de pe ecran. Este fara sudura si doar functioneaza.

De asemenea, puteti dezactiva microfonul, astfel incat cealalta persoana va poate vedea, dar nu va aude. Pentru a dezactiva sunetul difuzoarelor, utilizati butoanele de volum ale telefonului.

Leave a Reply