Solutii pentru cele mai frumoase rochii de nunta

Alegerea unei rochii de nunta ideala este destul de dificila, de aceea va oferim urmatoarele sfaturi. Pentru o rochie de nunta deosebita cu care sa faceti senzatie, care sa puna accent pe trasaturile frumoase ale corpului, aveti de ales intre foarte multe modele.

O prima intrebare: rochie scurta sau lunga? Conteaza apoi daca evenimentul este intr-un anumit moment al zilei, sau seara, pentru ca sa se adapteze si tinuta, rochiile lungi fiind preferate pentru nuntile nocturne, dar nu este o regula generala, rochiile scurte pot fi purtate cu mare succes si seara.

O rochie de nunta ideala este cea care se adapteaza cel mai bine siluetei, pentru ca exista siluete diferite. O silueta clepsidra este mai usor de imbracat, pentru ca este o silueta mai mult decat ideala, atentia se indreapta doar spre materialul rochiei si poate pe culoare.

O silueta para, adica umeri ingusti si solduri late, are nevoie de o tinuta care sa mascheze coapsele si soldurile si sa adauge plus de volum in partea de sus, deci rochia trebuie sa fie mulata sus si evazata de la talie in jos.

Silueta de tip mar, adica talie lata, solduri si umeri, dar fara un contur bine definit, va avea nevoie de o rochie din material fluid pentru a echilibra proportiile, punand accent pe picioare. O silueta de tip diamant, adica solduri inguste, umeri mici si talie groasa, are nevoie de o tinuta vaporoasa, pentru a ascunde talia.

In privinta lungimii, depinde din nou de silueta, daca veti putea imbraca o rochie lunga, scurta sau midi. Rochia midi, de exemplu, este de preferat pentru zi, iar rochia lunga pentru seara, in timp ce rochia scurta se potriveste anumitor siluete si varste.

Sunt atat de multe cerinte, din care rezulta atat de multe solutii, de aceea femeile sunt nehotarate si analizeaza atent tinutele pentru nunti. La nunta, nu doar mireasa sau domnisoarele de onoare se vor imbraca senzational, toate invitatele isi doresc sa fie impecabil imbracate cu rochii care sa le scoata in evidenta.

Pot apela la sfaturile unui stilist, daca isi permit, mai simplu este sa citeasca pe site-uri diverse pareri, ca la final sa aleaga ce li se potriveste cel mai bine, dar si ce este la moda. Rochiile pentru nunta sunt tinute aparte, pentru ca acest mare eveniment din viata unui cuplu nu trebuie sa treaca oricum.

Nu va puteti imbraca extrem de simplu, pentru ca nunta trebuie sa fie unica, de aceea orice invitat trebuie sa fie unic prin tinuta, in primul rand.

Tineti cont de sfaturi, dar si pe propria intuitie care in general actioneaza foarte bine la toate reprezentantele sexului frumos, fiecare stie sa isi mascheze defectele si sa isi puna in valoare corpul, pentru a fi o prezenta pe cat de discreta pe atat de stralucitoare, nu doar pentru cei din jur, ci in primul rand pentru propria persoana. Cu siguranta, rochiile de nunta sunt piese vestimentare de baza prezente in garderoba oricarei doamne si domnisoare.

Leave a Reply