Stailer, platforma inedita pentru programari la saloane de infrumusetare

Saloanele de infrumusetare au devenit de-a lungul anilor o necesitate si nu un moft. Intr-o era a vitezei in care din ce in ce mai multi oameni pierd notiunea timpului, astfel de saloane vin in ajutor atunci cand vine vorba de viata de zi cu zi. Tocmai de aceea a luat nastere Stailer, platforma inedita pentru programari la saloane de infrumusetare.

Timpul este un factor important in 2021, iar fuga prin oras de la un salon la altul poate deveni extenuanta. In aceste conditii, Stailer aduce poate principalul avantaj – timpul. Poti economisi ore intregi de cautare pentru un salon potrivit, cu un simplu click. Mai mult decat atat, ai la dispozitie o gama variata de stilisti si saloane de infrumusetare.

Tot ce trebuie sa faci este sa navighezi pe aceasta platforma care contine locatii si servicii din 5 zone ale tarii. Este vorba despre Bucuresti, Iasi, Timisoara, Cluj Napoca si Oradea. In cautarea celui mai bun serviciu, oamenii au mereu tendinta sa consulte si opinia altor clienti.  Atunci cand accesezi lista cu saloanele de manichiura din Bucuresti, ai ocazia de a observa recenziile fostilor sau actualilor clienti.

Acest lucru se intampla la toate rezultatele de pe platforma, fie ele saloane de infrumusetare sau stilisti. Stailer, platforma inedita pentru programari la saloane de infrumusetare nu este doar despre clienti. In cazul in care esti stilist sau deti un salon ai posibilitatea de a te inscrie in acest concept. Este foarte simplu, trebuie doar sa creezi un cont si sa continui sa oferi servicii de calitate clientilor tai. Vezi si alte informatii aici despre cum functioneaza site-ul.

Daca te-ai hotarat sa utilizezi platforma stailer.ro, probabil te intrebi cum sa faci o programare. Prima pagina a site-ului este destinata acestei actiuni. Va trebui sa selectezi zona in care doresti programarea, apoi genul tau si serviciul dorit. Fiecare gen are serviciile corespunzatoare. La final, daca ai ales salonul potrivit, va trebui sa introduci data si ora la care doresti programarea.

Fiind un serviciu bine optimizat, Stailer le permite clientilor si anularea unei programari. Tot ce trebuie sa faci este fie sa intri in contul tau (daca ai creat unul) si sa anulezi programarea, fie sa accesezi link-ul primit prin sms atunci cand ai efectuat o programare fara inregistrarea unui cont.

Un alt avantaj al acestui site este acela ca nu percepe costuri pentru efectuarea unei programari. Practic, totul este gratuit. Anularea programarii de catre client este de asemenea, gratuita. In cazul in care stilistul decide ca nu mai poate onora intalnirea, atunci clientul este anuntat printr-un SMS. Nu uita de faptul ca poti efectua o programare si pentru un prieten, insa asigura-te ca numarul sau de telefon este corect pentru a putea confirma cu ajutorul codului primit prin mesaj.

Stailer, platforma inedita pentru programari la saloane de infrumusetare este intermediarul perfect intre stilisti si clienti, venind in plus cu factorul timp si cu mentinerea unei relatii de incredere intre cele doua parti.

Leave a Reply