Sunt mama [..]

..de pisica. Copii mai au de asteptat 😀 .

DSsfdCF0056Desi imi plac copii si imi doresc mult un baietel, sunt prea tanara pentru a avea un bebelus. Asa ca mi`am luat motanel, care e ca si copilasul meu. E un rasfatat care imi roade cablurile si de cate ori ma prinde la calculator se pune in fata mea si se aseaza cu fundul pe tastatura, ori e in trecere dar tot pe tastatura ajunge. Asta ca sa stiti cei cu care vorbesc pe messenger/twitter/facebook, daca vreodata scriu ceva irelevant precum “sadfjhgqe7364uiyhgv” e clar ca a fost motanelu :))

Nu e mofturos la mancare, a invatat repede unde sa-si faca nevoile si intotdeauna doarme pe patura, la picioarele mele. E adorabil, mai ales cand sta cu burtica in sus si asteapta sa-l mangai si incepe sa toarca. E singurul care, in momentul de fata, ma face sa zambesc.

Si, ca o mamica grijulie ce sunt, astazi mergem la doctor. Primul nostru consult. Speram ca doctora sa ne dea vesti bune. Poate facem si cateva cumparaturi si ii luam jucarii la motanel :D..

Asa ma pregatesc si pt momentul cand voi fi mama cu adevarat si, sper eu, voi avea un baietel de care sa am grija si care sa ma faca sa zambesc..

Voi aveti animalutul vostru de care aveti grija si care va face sa zambiti ?!

Leave a Reply