Tot ce trebuie sa stii pentru o nunta fara cusur

Nunta reprezinta unul dintre cele mai importante, daca nu chiar cel mai important moment al vietii. Ce poate fi mai frumos decat unirea dintre doi tineri si transmiterea juramintelor de credinta in fata rudelor si a prietenilor apropiati?

Pana a se ajunge insa la acest moment, nunta reprezinta si un imens efort organizatoric, stres si alergare pentru procurarea celor de trebuinta pentru organizarea unui astfel de eveniment. Iar din acest punct de vedere, nu trebuie sa pierzi niciun detaliu din vedere.

Caci, daca te astepti ca si darurile de nunta sa fie pe masura efortului tau, atunci trebuie sa stii ca invitatii sunt extrem de atenti la detaliile care fac diferenta. Unul dintre aceste mici amanunte de care sa tii cont il reprezinta marturiile.

Acele mici obiecte, aparent neinsemnate, pe care le primesti la inceputul ceremoniei sau le gasesti pe masa in momentul in care ajungi la restaurant, sunt extrem de importante in economia unui eveniment.

De la bijuterii scumpe, la amintiri frumoase si ieftine

Iar daca toata lumea se concentreaza pe formatie, pe meniurile de mancare si pe bautura, ei bine, trebuie sa stii ca multi dintre invitati – si in special partea feminina – sunt atenti la marturiile pe care le primesc din partea ta.

Astfel, sunt evenimente la care invitatii primesc la intrare cate o bijuterie scumpa, cate un cristal sau chiar o perla frumos ambalata, din partea gazdelor.

Desigur, toate acestea implica niste costuri substantiale, pe care nu si le poate permite oricine. Iar daca ai o nunta cu peste o suta de invitati, gandeste-te cam la ce investitie sa te astepti cu un astfel de cadou.

Nu trebuie sa ramai insa cu gandul la bijuterii scumpe si la perle. Ai posibilitatea sa gasesti si marturii pentru nunta ieftine, pe care sa le oferi invitatilor tai ca o amintire placuta despre evenimentul la care tocmai au participat. Totul este sa stii unde sa cauti.

Din hartie sau din sarma impletita?

Unele dintre cele mai la indemana marturii pentru nunta ieftine sunt cele confectionate din carton dantelat. Acestea au avantajul ca sunt usor de confectionat, pot fi pliate, astfel incat nu ocupa mult loc la transportul materialelor pentru organizarea unei nunti.

De cele mai multe ori, marturiile ii asteapta pe invitati pe mese, acestea reprezentand o adevarata surpriza in momentul in care sunt condusi de catre domnisoarele de onoare.

Dar marturiile pot fi inmanate si personal de catre miri, in momentul in care invitatii sunt primiti, alaturi de o cupa de sampanie de bun venit. Totul este sa iti dozezi bine bugetul, caci de inspiratie pentru marturii pentru nunta ieftine se ocupa firmele specializate in asa ceva.

Leave a Reply