Trei locuri din Copenhaga pe care le puteti vizita gratuit

Copenhaga este o destinatie foarte iubita de turistii din toata lumea, insa, cu toate acestea, orasul este recunoscut pentru preturile sale destul de mari. Dar, asta nu inseamna ca in tot orasul Copenhaga nu puteti descoperi si locuri gratuite, pe care sa le explorati si sa descoperiti o parte din istoria si trecutul poporului, nu-i asa?

Daca si dumneavoastra sunteti de acord, in articolul de astazi va vom prezenta cateva obiective turistice pe care le puteti descoperi fara a fi nevoit sa scoateti nici macar un ban din portofel. Haideti sa le descoperim impreuna! 

Mica Sirena

Cu totii am crescut alaturi de personajele acestea Disney, printre care una dintre cele mai cunoscute este si Mica Sirena. In cazul in care ajungeti in Copenhaga, aici puteti admira statuia sa.

Cu toate acestea, locul este destul de cunoscut, deci, daca vreti sa scapati de aglomeratie si turisti, va recomandam sa o vedeti dis de dimineata, caci pe parcursul zilei este destul de vizitata de turisti din toata lumea. Astfel, in cazul in care vreti si cateva fotografii, dimineata veti avea atat spatiul necesar pentru poze, dar si o lumina numai buna pentru cadre frumoase.

Fortareata Kastellet

Un loc incarcat de istorie si informatii este fortareata Kastellet. Pe langa faptul ca o puteti vizita gratuit, fara a plati bilet la intrare, programul este unul destul de lung, obiectivul turistic fiind la dispozitia clientilor sai zilnic, intre orele 6 si 22.

De asemenea, privelistea oferita de aceasta fortareata asupra intregului oras este una de neratat, deci, daca ajungeti in Copenhaga este obligatoriu sa o puneti pe lista, pentru ca nu aveti nimic de ratat. In plus, trebuie sa recunoastem ca, in ciuda faptului ca fortareata a fost construita in secolul al XVII-lea, constructia este intr-o stare foarte buna! 

Muzeul Ny Carlsberg Glyptotek

Chiar daca acest muzeu nu este permanent gratuit, pentru persoanele care isi doresc sa il descopere, in fiecare marti puteti intra fara a plati biletul de intrare. Dar chiar si asa, in cazul in care nu puteti ajunge marti, costurile biletului nu sunt foarte mari, iar experienta este cu totul desavarsita.

Pentru iubitorii de arte vizuale, cu siguranta muzeul este un loc de neratat, aici avand oportunitatea de admira operele de arta ale pictorilor celebri. Totodata, aici puteti admira diferite exponate ce ilustreaza diferite civilizatii, exponatele fiind reprezentate tot de obiecte de arta antica.

In incheierea acestui articol…

Pentru iubitorii de calatorie, stim cat de important este un transport de calitate, care sa va permita sa ajungeti in cele mai ascunse si speciale destinatii. Tocmai de aceea, compania Novum va ofera servicii de inchirieri auto in Timisoara, servicii ce vor impresiona chiar si cele mai pretentioase gusturi.

Mai mult decat atat, serviciile de inchirieri auto din Timisoara oferite de compania Novum sunt atent verificate de catre profesionistii nostri, masinile fiind ingrijite permanent pentru a se prezenta impecabil in sejurul dumneavoastra. Daca si dumneavoastra va doriti calitate inainte de toate, trebuie sa ne cunoastem!

Leave a Reply