Trei mituri demontate despre masajul erotic

Saloanele de masaj erotic au inceput sa cunoasca o oarecare dezvoltare in ultima perioada, iar acest lucru are la baza un singur lucru: increderea din ce in ce mai mare pe care clientii au capatat-o fata de astfel de locatii, care erau vazute pana nu demult drept locuri rau famate, unde se petrec cine stie ce lucruri ilegale.

Lucrurile s-au schimbat insa mult in ultima perioada, astfel incat astazi nu trebuie sa iti faci niciun fel de griji in legatura cu aceste saloane, nici din punct de vedere al sigurantei personale, dar nici al igienei sau diverselor probleme de sanatate sau integritate corporala.

Indiferent ca alegi masaj erotic sector 4 sau in orice alta locatie din Capitala, vei avea parte de servicii profesioniste de masaj erotic, efectuat de incantatoare prezente feminine, cu experienta in domeniu. Cu toate acestea, mai exista inca numeroase voci care confunda saloanele de masaj erotic cu altceva, in sensul in care clientii acestor stabilimente sunt nu sunt vazuti chiar cu ochi buni. Iata, in continuare, cateva mituri despre saloanele de masaj erotic, pe care vom incerca sa le demontam in randurile ce urmeaza.

Nu e un loc unde intretii relatii intime

Primul lucru la care se gandesc multi atunci cand cauta un salon masaj erotic este legat de relatiile intime pe care le pot intretine cu persoanele de sex feminin. Din acest punct de vedere, lucrurile stau total invers, in sensul in care contactul fizic exista, ins afara a avea vreo legatura cu intretinerea relatiilor intime, in acceptiune larga.

Practic, maseuzele iti duc corpul, prin miscari unduitoare si prin tehnici de masaj bine exersate pana in punctul maxim de relaxare si excitatie, ins afara contact sexual propriu zis. Este aproape acelasi lucru ca la un bar de streaptease, unde te poti uita, dar nu poti atinge „exponatele”. La masaj erotic sector 4 ai parte insa de mult mai mult decat atat, in sensul in care corpul tau este atins si purtat pe culmile placerii.

Nu iti este pusa in pericol sanatatea

Un alt mit extrem de raspandit este acela ca la saloanele de masaj erotic poti contacta diferite boli, cum ar fi cele cu transmitere sexuala. Totodata, unii spun ca poti avea probleme inclusiv din punct de vedere al igienei. Toate aceste temeri sunt insa total nejustificate, in sensul in care la un salon de masaj erotic igiena este cuvantul de ordine, atat maseuzele, cat si clientii fiind obligati sa faca dus dupa fiecare sesiune de masaj.

Din acest punct de vedere, este clar ca temerile privind igiena nu sunt nejustificate. Cat priveste bolile cu transmitere sexuala, riscul de contactare a acestora este minim, cata vreme, asa cum spuneam mai sus, nu exista contact sexual propriu zis.

Nu trebuie sa iti faci griji de gura lumii

Nu in ultimul rand, la salon masaj nu trebuie sa iti faci griji de ceea ce va spune lumea despre tine, daca te va vedea intrand intr-o astfel de locatie. Mai mult, sistemul de programari este conceput de asa natura incat sa ai parte de discretie si intimitate maxima, fara riscul de intalnire la intrarea sau iesirea de la salon.

Leave a Reply