Vezi toate locurile libere la salon acum, cu Stailer

Pentru cine nu a aflat încă, programările la salon nu mai sunt acum atât de greu de obținut și nici inaccesibile. Dacă sunatul la stiliști nu este de tine și răbdarea nu este punctul tău forte, Stailer este cel pe care îl căutai. Tehnologia face parte din viața noastră. Deci de ce să nu o folosim pentru a ne ușura viața?

După câteva search-uri și click-uri poți vedea toate locurile libere din ziua pe care ai ales-o și ora la care poți merge. Este foarte simplu de utilizat și accesibil pentru toată lumea. Stailer este acea inovație din era tehnologică de care nu știam că avem nevoie, până nu a apărut. Află în continuare toate beneficiile sale.

3 aspecte principale

Stailer este gratuit pentru absolut toată lumea. Chiar dacă activează momentan în 5 orașe ale țării, oricine poate beneficia de serviciile sale dacă se află în trecere prin Iași, Timișoara, Oradea, Cluj sau București.

  1. Sunt disponibile toate serviciile din sfera hair & beauty. La fiecare opțiune poți vedea toate informațiile necesare. Deci dacă ești interesat de serviciile disponibile la un salon din Iași, spre exemplu, accesezi pagina și le poți selecta de acolo pe cele de care ești interesat.
  2. Contul vine la pachet cu anumite avantaje. Pentru cei care optează pentru un cont, care este de asemenea gratuit, trebuie să știe că acesta oferă posibilitatea de a seta un reminder. Într-o zi aglomerată acesta poate fi util, pentru că face diferența dintre o programare pierdută și una onorată. De asemenea poți vedea și lista cu saloanele la care ai fost, în caz că vrei să revii.

De ce Stailer?

Cu Stailer poți economisi foarte mult timp. Este o platformă accesibilă și ușor de utilizat pentru toată lumea. Prin metoda clasică nu cred că poți găsi un loc liber chiar astăzi la un salon, iar dacă este posibil durează foarte mult timp până o faci. Este ca și cum ai căuta acul în carul cu fân.

Toate informațiile sunt vizibile, astfel încât poți să alegi fără să ai îndoieli. Chiar și lista de prețuri este vizibilă, pentru a nu avea o surpriză neplăcută la finalul programării din partea stilistului. Atunci când vrei o programare la coafor in Iasi, chiar de pe prima pagină completezi aceste aspecte, alături de genul tău și ziua în care poți merge. Mai apoi selectezi din listă varianta care îți face cu ochiul.

La final primești un mesaj pe telefon ca și metodă de confirmare a programării. Următorul pas este să mergi la salon și să beneficiezi de serviciile selectate. Poți chiar să te joci cu programările. Dacă de pe scaunul stilistului vrei să mergi pe cel al manichiuristei, îți faci programările una după alta. Este foarte simplu și facil.

Alte servicii disponibile

Pentru ca tot procesul să fie unul mult mai simplu, platforma Stailer are integrată harta Google Maps unde este bifat exact locul în care se află salonul. În acest fel poți ajunge la locul potrivit fără să îți faci nervi pentru că nu găsești.

Chiar și în cazul în care vrei să anulezi, tot online o poți face. Pentru că online este mai simplu, cu Stailer este în același timp și mai accesibil totul. Este locul în care poți vedea saloanele din orașul tău și te poți programa la ele, fără să fii refuzat prin telefon. Alege Stailer – rapid, gratuit, la îndemână.

Contact:

support@stailer.ro.

Leave a Reply